Gest rarisim al unui reșițean. Fapta lui a facut înconjurul României

702

Gestul făcut de fostul fotbalist Claudiu Balaci, actual taximetrist în Reșița, a făcut înconjurul României și a devenit un exemplu de corectitudine și empatie umană.

Claudiu, fostul component al echipei de fotbal CSM Reșița din perioada de glorie, în care la această echipă evolua și Cristian Chivu, este acum antrenor al echipei AS Croația Clocotici și taximetrist în Reșița. În data de 27 octombrie acesta a dus o bătrână de 76 de ani  la cimitir, la mormântul fostului soț și apoi a plecat în altă cursă.

Bătrâna, care a stat pe unul din locurile din spate ale taxiului, și-a dat seama că a uitat în mașină o poșetă în care se aflau 9550 de euro și aproximativ 10.000 de lei. Disperată a sunat la dispeceratul firmei de taxi și a anunțat că a uitat banii într-un taxi.

Când a auzit anunțul dispecerului, Claudiu Balaci a verificat bancheta din spate a taxiului, a găsit banii și nu a ezitat nici un moment. Chiar dacă trecuseră aproape două ore de la cursă și între timp mai avusese câțiva clienți, norocul bătrânei a fost că toți se urcaseră în față și nici unul nu fusese ispitit de poșeta în care se afla o mică avere.

După ce a găsit banii fostul fotbalist i-a înapoiat bătrânei care îi poate folosi acum pentru scopul căruia îi fuseseră destinați. Un gest care poate părea simplu dar care arată caracterul unui om.

Povestea returnării banilor, relatată de o publicație locală din Banat, a fost preluat rapid de mass-media națională, care a elogiat gestul făcut de Claudiu Balaci.

sursă: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ