Gelozia i-a luat mințile. Și-a stropit soția cu benzină și i-a dat foc

2003

Clipe de groază pentru o femeie de 43 de ani din judeţul Botoşani, după ce partenerul ei de viaţă a stropit-o cu benzină şi a incendiat-o. Femeia a scăpat ca prin minune, salvată de o vecină care a aruncat apă pe ea. Flăcările s-au extins, însă, în camera în care s-a petrecut incidentul şi l-au cuprins şi pe agresorul de 50 de ani. Se pare că intenţionat şi-ar fi dat şi el foc.

Ambii au ajuns la spital, în stare gravă, iar medicii se luptă să îi salveze. Victima are arsuri pe o suprafaţă mare a corpului, în timp ce atacatorul ei este în stare critică, având căile aeriene afectate.

Individul de 50 de ani venise în casa partenerei sale din comuna Vorona să îşi ia bagajele. Se pare că în cuplu lucrurile nu mergeau bine, iar gelozia ar fi aprins scânteia scandalului. Bărbatul ar fi suspectat-o pe iubita lui că îl înşeală.

”Echipajul de terapie intensivă SMURD a fost solicitat să intervină pentru a acorda primul ajutor unei femei de 43 de ani. Bărbatul şi-a dat foc în interiorul locuinţei”, potrivit ISU Botoșani.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Sursa: observatortv.

LĂSAȚI UN MESAJ