Gazonul, veșnica problemă. Suprafața de joc de pe cel mai nou stadion din vestul țării nu se prezintă în cele mai bune condiții

68
sursa foto: facebook.com/ Turi Gabor Petru

Conform ziardearad.ro, mai mulţi suporteri ai UTA-ei se arată nemulţumiţi de gazonul de pe arena Francisc Neuman, stadion aflat în construcţie de aproape şase ani! Aceştia susţin, iar în sprijinul spuselor au făcut publice şi câteva fotografii, că lucrarea, cel puţin în ceea ce priveşte suprafaţa de joc, se încadrează la categoria „scump şi de proastă calitate”.

De-a lungul anilor, lucrări de mântuială au făcut să iasă la iveală proasta gestionare de către autorităţi a relaţiei cu firmele care au executat lucrările. Lipsa de măsuri din momentul constatării deficienţelor, mergându-se pe principiul „e bine şi aşa”.

Conform susei amintite, gazonul de pe noua arenă a Aradului a  fost montat, cu tot cu sistemele prevăzute în contract, însă în anumite locuri arată destul de „şifonat”. Sunt locuri în care iarba nu a crescut şi lasă împresia unei suprafeţe „forjată” bine de tot, fără ca aici să se fi disputat vreun meci de fotbal sau fără să fi avut loc alte evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ