Gata vacanța și pentru ASU Politehnica

159

S-a sunat adunarea și pentru ASU Politehnica, proaspăta promovată în eșalonul secund. Echipa suporterilor are de ales dintre cele 50 de nume de fotbaliști prezente la teste. Cele mai cunoscute nume sunt cele ale fostului căpitan de la concitadina ACS, Cristian Scutaru, și a fostului golgheter Octavian Drăghici.

Cu câteva zie mai târziu decât colega de eșalon de pe Dan Păltinișanu, ASU Politehnica a început pregătirile pe terenurile de la Baza 2. Modelul concitadinei ACS a fost preluat și de cei de pe Știința. Și anume o grămadă de jucători prezenți în teste.

Antrenorul Sorin Brândescu a condus o primă ședință de pregătire cu aproape 50 de jucători pentru că celor 20 de jucători din lot li s-au adăugat alți 25 de fotbaliști veniți în teste. Numele cele mai importante sunt cele ale lui Cristian Scutaru, ex-căpitanul lui ACS Poli în Liga I, și fostul golgheter Octavian Drăghici, ultima oară legitimat la Racing Beirut. Staff-ul tehnic își va definitiva lotul până la finalul acestei săptămâni, urmând ca apoi să înceapă efectiv pregătirea fizică a sezonului.

ASU Politehnica și-a creionat programul verii. În principal vorbim de un cantonament extern și multe meciuri de pregătire. ”Până în 1 iulie ne vom antrena pe plan local, iar în perioada 1-10 iulie vom efectua un cantonament în Ungaria, la Bekescsaba, care va cuprinde trei meciuri amicale. Apoi va continua programul normal de pregătire până la începerea campionatului, adică 30 iulie”, a punctat directorul sportiv Marius Cociu.

FOTO: ASU Politehnica

LĂSAȚI UN MESAJ