Gata vacanţa: peste 90.000 de elevi din Timiş au revenit la şcoală, astăzi

100
elevi

În premieră, elevii au avut parte în acest an şcolar de o vacanţă de iarnă de trei săptămâni. Din păcate pentru ei, vacanţa s-a terminat astăzi, motiv pentru care şcolarii au revenit la cursuri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, peste 90.000 de elevi din judeţul nostru s-au reîntors în bănci. Însă, peste nici o lună, şcolarii vor avea din nou liber. Asta pentru că se încheie primului semestru, iar în perioada 6 – 14 februarie este programată vacanţa intersemestrială ce precedă cursurile semestrului al II-lea.

În judeţul Timiş, cei 400 de elevi înscrişi în clasele IX – XII de la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” din Timişoara au avut o surpriză, astăzi. Lucrările de reabilitare a clădirii principale a şcolii au fost aproape finalizate, astfel că elevii s-au reîntors la cursuri în imobilul de pe strada Gheorghe Lazăr, nr. 2. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat că, în curând, şi elevii de la liceele Loga şi Calderon vor învăţa în clădirile proaspăt modernizate.

LĂSAȚI UN MESAJ