Gata, s-a închis centrul Timișoarei!

97

Vineri dimineața le-a adus șoferilor din Timișoara o surpriză neplăcută. Întreg centrul orașului a fost închis traficului auto. Asta, pentru ca Primăria să finalizeze lucrările de reasfaltare a unor artere. De asemenea, se schimbă și bordurile, iar trotuarele vor fi și ele refăcute… după ce se reabilitează carosabilul.

Pietonii și bicicliștii mai au de așteptat!

”Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza în trafic”, motivează autoritățile locale.

Drept urmare, Primăria Timișoara a anunțat că închide traficul rutier din data de 18.10.2019 (începând cu ora 10,00) până în data de 21.10.2019 (ora 07,00) pe următoarele străzi: – bv. Regele Ferdinand de la Piața Regina Maria până la Podul Mihai Viteazul; – Podul Mihai Viteazul; – str. 20 Decembrie până la intersecția cu Piața Iancu Huniade; – bv. 16 Decembrie 1989 pe tronsonul cuprins între bv. Regele Ferdinand și Splaiul Tudor Vladimirescu; – bv. C.D. Loga pe tronsonul cuprins între str. Patriarh Miron Cristea și bv. Regele Ferdinand; – splaiul N. Titulescu pe tronsonul cuprins între str. Jiul și bv. 16 Decembrie 1989. Pentru evitarea blocajelor afectate de închiderile din zona de lucrări, în aceste zile se recomandă să se folosească ca rute ocolitoare pentru traversările NS – SN: – Punctele Cardinale – bv. Michelangelo – Piata Leonardo daVinci – str. Cluj; – Bv. Circumvalațiunii -bv. Republicii – Gara de Nord -str. Gh. Pop de Băsești -bd. Iuliu Maniu ( sau bv. General Dragalina – bv. 16 Decembrie 1989)- Calea Șagului.

Pe bulevardul 16 Decembrie 1989 și pe Bulevardul Regele Ferdinand circulația tramvaielor nu va fi afectată.

LĂSAȚI UN MESAJ