Gândiți-vă de două ori înainte să aruncați gunoaiele pe stradă! Ce au pățit mai mulți timișoreni

239

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au acționat în ultima săptămână pentru depistarea persoanelor care au abandonat deșeuri pe domeniul public, în condițiile în care s-a încheiat curățenia de toamnă organizată de societatea de salubrizare a orașului, Retim.

,,Astfel, au fost aplicate de la finalizarea acțiunii un număr de 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.700 lei conform HCL 371/2007 și Legii 24/2007 unor cetățeni surprinși aruncând resturi pe străzile Sofocle, Musicescu, Calea Șagului, Gheorghe Doja, General Dragalina, Ardealul, Lacului, Miorița, G. Ureche.”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii locali spun că vor continua verificările pe această linie, un sprijin important având și din partea populației care a sesizat în mai multe rânduri cazuri de abandon de deșeuri.

,,De asemenea, atragem atenția că se iau în continuare măsuri de sancționare și în baza constatărilor proprii în urma acțiunilor din teren, cât și în baza imaginilor surprinse de camerele video montate în zonele în care se formează frecvent rampe clandestine de deșeuri.”, mai spun polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ