GALERIE FOTO-VIDEO spectaculoasă de la cel mai mare show aerian din vestul României! Grindeanu: ,,Este a patra ediție de succes”

653

Spectacol, în nocturnă, pe cerul Banatului! Sâmbătă sera, după ora 19:00, Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara a organizat cea de-a IV-a ediţie a evenimentului Timișoara Air Show.

Spectacolul a fost deschis de o formaţie de aproximativ treizeci de motociclişti. Din nou, cei care au fost prezenţi la miting-ul aerian, au putut vedea cu ochii lor un adevărat show de acrobaţie aeriană, de la care nu au lipsit efectele pirotehnice de la apusul soarelui, oferite de Iacării acrobaţi.

În premieră, în acest an, la eveniment a participat și pilotul lituanian Jurgis Kairys.

Publicul timişorean a mai putut asista şi la evoluţiile aeriene, de pe cerul puţin înorat, ale piloţilor din cadrul Forţelor Aeriene Române, formaţiei ASALT, escadrilei de elicoptere şi ale MIG 21, aparținând Forţelor Aeriene Române, precum şi ale avionului biplane Skybolt of Romania.

,,Este cea de-a patra ediție a Timișoara Air Show. Va fi un spectacol inedit datorită faptului că este la ceas de seară. E altă atmosferă. Probabil și partea muzicală va completa spectacolul aviatic. Ne dorim ca toată lumea să plece mulțumită, astfel încât la anul viitor – aceasta fiind și o promisiune de-a mea – să pregătim un spectacol mult mai bogat în evenimente aviatice”, a spus directorul general al Aeroportului Internațional “Traian Vuia”, Dan Idolu.

Putem afirma că ,,panglica a fost tăiată”, la evenimentul de sâmbătă seara, de către premierul României Sorin Grindeanu, care se afla la aeroportul timișorean pentru a decola cu un avion Tarom spre Bucureşti. Înainte de a pleca, acesta a ţinut să le transmită timişorenilor câteva cuvinte.

,,Este a patra ediţie de succes (n.r. a Timișoara Air Show), ce a devenit o tradiţie în Timişoara, ceea ce e un lucru foarte, foarte bun. În anii trecuţi au fost foarte mulţi oameni, sper să se strângă și acum, şi am convingerea, vâzând aglomeraţia din oraş şi până la aeroport. Le doresc success şi să se bucure de spectacolul din seara asta”, a spus premierul Sorin Grindeanu.

Spectacolul s-a încheiat cu un concert rock clasic, cu cele mai cunoscute hituri AC/DC, cântate live de formaţia The Rise of The City King (The R.O.C.K).

LĂSAȚI UN MESAJ