Gala Semenic Fest Folk 2020, modificări în program

124

Mâine, 1 august 2020, în Poiana Lupului de la Gărâna, de la ora 20.00, începe Gala Semenic Folk Fest. Organizatorii au anunțat mici schimbări în line-up-ul evenimentului, cauzate de pandemia de coronavirus. Evenimentul se va desfășura timp de două zile în 1-2 august 2020, la Gărâna.

Gala Semenic Fest Folk , unul dintre puținele evenimente care au loc în acest an, va începe mâine, în Ranch-ul Musical din Poiana Lupului.
Cei de la Lupo Touring, organizatorii evenimentului , anunță că line-up-ul a fost ușor modificat. Din cauza situației create de pandemia de coronavirus, unii artiști au fost nevoiți să se retragă. Este vorba despre Magda Pușcaș & Rareș Suciu și de Berti Barbera. Publicul va putea vedea însă, în fiecare dintre cele doua seri de folk, câte patru recitaluri.

Sâmbătă, de la ora 20.00, vor urca pe scenă Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu & Radu Grațianu, Tatiana & Marius Ojog și Marius Matache, iar duminică Mircea Vintilă, Mircea Rusu, Marius Bațu și Elven Birds. Mircea Rusu a ales să îi sprijine pe organizatori și s-a oferit să cânte în cea de-a doua seară.

Cei care nu și-au luat încă bilete, o mai pot face astăzi (vineri) și în diminețile de sâmbătă și duminică, în limita locurilor disponibile, de la Restaurantul ”La Scena”.

Prețul unui abonament pentru ambele seri este de 139 de lei. Copiii vor avea și ei nevoie de bilet, deoarece vor fi contorizați. Publicul este rugat să cumpere biletele cu cel puțin două ore înainte de începerea spectacolului, pentru a evita aglomerația la intrare. După ora 20.00 accesul în Ranch-ul Musical nu mai este permis.

Purtarea măștii este obligatorie și spectatorii trebuie să respecte regulile de distanțare socială și urmeze instrucțiunile organizatorilor în ceea ce privește locurile unde se pot așeza.

Gala Semenic Folk Fest 2020 este un festival organizat de Lupo Touring și La Scena. Co-organizator este și de acestă dată Casa de vinuri „Cotnari”.
Parteneri media: TVR Timișoara, Szalt Stream, Banat TV, Banat Media
Parteneri: Pensiunea ”Unicat” , Hanul ”La Răscruce”, Pensiunea ”Sus în sat”, Pensiunea ”Gotchna”, Pensiunea ”Sara”, Pensiunea ”Gasthof Tirol”, Familia Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ