Gafă de imagine jenantă a PNL! Iată despre ce este vorba

341

Partidul Național Liberal are o campanie de imagine complet neinspirată. Șirul gafelor pare nesfârșit și pălesc în fața ideilor bune cu care ar putea impresiona electoratul.

După ce Alina Gorghiu s-a făcut de râs cu un filmuleț în care-i spunea unui copil sub 10 ani că Liviu Dragnea vine să-i fure sandvișurile, iar Victor Ponta să-i copieze temele, acum și cei de la PNL București șochează cu o imagine hilară.

Așa cum observa și analistul Bogdan Duca, candidații PNL București se promovează într-o fotografie care are pe fundal  mai multe statui din faţa Teatrului Naţional care poartă numele „Căruţa cu Paiaţe” și întruchipează mai multe personaje din Caragiale: siluetele stilizate îi reprezintă pe Farfuridi, Brânzovenescu, Cetățeanul Turmentat, Goe, Zoe, Mam’mare, Chiriac, Mița, Veta, Zița, Rică Venturiano, Mamița, Trahanache, Cațavencu și Pristanda.

Având în vedere importanța colosală a  mesajelor subliminale în comunicarea din ziua de azi, putem deduce că cei de la PNL vor să convingă bucureștenii să voteze o garnitură de paiațe.

Desigur, probabil nu aceasta este intenția, însă comunicarea este una deplorabilă. Cu o astfel de abordare, cred că este cazul ca PNL să ia rapid drumul Bisericii pentru că numai un miracol îi poate aduce la un scor onorabil.

Sursa: bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ