Gestul ruşions al unei cliente fidele într-un magazin din Timişoara!

1010

Hoață de haine suprinsă de camerele de supraveghere în timp ce fură dintr-un magazin din Piața Unirii din Timișoara. Una dintre vânzătoare a descoperit joi zeci de etichete de haine ascunse în căptușeala unui taburet dintr-o cabină de probă.

Femeia are aproximativ 40 de ani și a fost filmată furând încă din 16 noiembrie. Atunci era însoțită de o fetiță de aproximativ 10 ani, posibil fiica sa. În imagini poate fi observată intrând în magazin cu copilul. Cele două se uită la mai multe produse, iar femeia alege mai multe bluze și o rochie. După ce intră în cabina de probă, pleacă din magazin uitând să returneze trei dintre bluze.

Angajații magazinului au găsit ulterior în căptușeala taburetului din cabina de probă zeci de etichete rupte de pe produse. Au verificat imediat camerele de supraveghere și au recunoscut-o pe femeie. Ei povestesc că individa este un vizitator fidel al magazinului de o perioadă bună de timp. Proprietarii afacerii vor sesiza poliția în acest caz, mai ales că nu sunt la prima întâlnire cu hoții.

LĂSAȚI UN MESAJ