Furt în Noaptea de Înviere! Ce a descoperit o familie când s-a întors de la biserică.

254

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale sunt în alertă în aceste zile, ca urmare a unei spargeri ce a avut loc în Noaptea de Înviere, 7 spre 8 aprilie, în localitatea Iaz, sat aparținător comunei Obreja.

Lipsiți de credință și de aici de așa zisa „frică de Dumnezeu“, hoții au acționat „la pont“, cunoscând faptul că la sat, în Noaptea Învierii, credincioșii se reunesc la biserica din localitate, celebrând miracolul creștinismului, Învierea. Iată că după ce au luat lumină și s-au întors acasă, minunea a căpătat alte proporții pentru o familie din Iaz.  Aceasta s-a trezit cu o sumă consistentă, 13.500 de euro și mai multe bijuterii din aur care nu se mai aflau în locuința în care domiciliază, la întoarcerea membrilor familiei acasă.

Furtul a fost reclamat imediat polițiștilor, care, de la momentul producerii faptei au început investigarea cazului.

Cu siguranță, i-ar fi ajutat mult mai mult pe oamenii legii ca familia din Iaz, care a deținut această sumă consistentă în casă, să fi sacrificat o mică parte din această „avere“ pentru achiziționarea unui sistem video de supraveghere, cercul de suspecți fiind mult redus cu ajutorul tehnicii video.

sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ