Furt eșuat în vestul țării. A dat nas în nas cu polițiștii în timp ce căra ce sustrăsese

700

Azi-noapte, în jurul orei 03:00, patrula mixtă formată din polițiști de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Reșița și jandarmi au observat pe o stradă din Reșița, un bărbat care avea asupra sa un bagaj voluminos.

Când a văzut polițiștii, bărbatul a abandonat bagajul și a fugit într-o altă direcție. Polițiștii au plecat în urmărirea lui și au reușit în scurt timp, prinderea și identificarea bărbatului de 37 de ani. „În urma controlului bagajului au fost găsite și ridicate 16 sticle de băuturi alcoolice, 4 cartele telefonice, pachete de cafea, o sumă de bani și alte produse, a căror proveniență nu a putut-o justifica. În continuare, polițiștii au procedat la verificarea societăților comerciale din zonă fiind identificat un magazin alimentar care avea unul dintre geamuri spart, iar în interior se observau urme de răvășire. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, anunță IPJ Caraș-Severin.

Conform reper24.ro, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând că în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței.

LĂSAȚI UN MESAJ