Furnizor de energie din Timișoara donează tot profitul realizat în Banat pentru lupta împotriva epidemiei

114

Restart Energy, furnizor român de energie electrică și gaze naturale pentru societăți comerciale și locuințe, se află printre primele companii din Banat care răspund imediat pozitiv apelului de a sprijini activitatea Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, în lupta împotriva epidemiei cu virusul Covid-19.
Inițiativa și decizia de implicare aparține antreprenorului Armand Doru Domuța, care, de-a lungul timpului, a sprijinit domenii ca sănătatea, educația și mediul înconjurător și, în anul 2014, a contribuit la reabilitarea și modernizarea Salonului Elias din Maternitatea Bega din Timișoara.
„Credem cu tărie că acesta este un moment critic, în care orice implicare salvează vieți. Ne dorim să sprijinim, cu tot ce putem, medicii și personalul medical, deoarece ei lupta în linia întâi zilele acestea, și își pun în pericol propria sănătate și siguranță pentru noi, toți ceilalți.
Așadar, am hotărât să donăm tot profitul realizat în Banat, de la începutul anului, cât și pe toată perioada crizei actuale, către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, în scopul achiziției de consumabile și echipamente necesare îngrijirii pacienților internați, pentru dotarea cu echipamente de protecție a medicilor și pentru programe de limitare a epidemiei Covid-19. Estimăm că valoarea totală a donației pentru anul 2020 să se ridice la aproximativ 50,000 euro și sperăm că modelul nostru de implicare să fie preluat și de alți antreprenori și de cât mai multe companii, pentru că doar uniți reușim să trecem peste această provocare.” a declarat Armand Doru Domuta, director Restart Energy.
Totodată, începând cu dată de 16 martie, Restart Energy a creat o linie telefonică specială prin care clienții din Timișoara și zonele limitrofe, aflați în autoizolare, pot solicită plata facturii la domiciliu, iar persoanele vârstnice pot solicită sprijin în realizarea cumpărăturilor de alimente sau medicamente.
Despre Restart Energy
Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu 100% capital românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România.
Pentru mai mulți ani la rând, a fost furnizorul cu cea mai mare rată de creștere din România. Împreună cu serviciile de furnizare, Restart Energy oferă acces și la platforma Restart Energy Democracy, o platforma care permite schimburile directe de energie între producători și consumatori.
Restart Energy a fost dintotdeauna o companie orientată spre oameni și atentă la nevoile reale ale consumatorilor din România, desfășurând, de-a lungul timpului, o serie de premiere, printre care se regăsesc:
 Prima companie din România care a introdus posibilitatea de a alege un nou furnizor exclusiv online;
 Prima companie de energie din România care a reușit stabilirea unui record mondial prin inițiativa Electric Tour – cea mai lungă distanță parcursă cu o mașînă electrică, pe teritoriul unei țări (detalii pe www.electrictour.ro);
 Prima companie de furnizare pentru care apropierea de client s-a tradus prin crearea unei platforme de schimburi directe între producătorii și consumatorii de energie regenerabilă, care va fi disponibilă în peste 35 de țări (o premieră pentru sectorul global de energie);
 Primul furnizor național care a funcționat de la înființare printr-un sistem de franciză, sistem care a acordat șansă multor firme locale să își diversifice serviciile, să creeze locuri noi de muncă și să își păstreze competitivitatea pe plan regional.

LĂSAȚI UN MESAJ