Fundația ”Pentru Voi” face sărbători frumoase celor defavorizați

84

Ca în fiecare an, beneficiarii serviciilor sociale au avut posibilitatea, în funcție de confesiunea lor religioasă și de dorința acestora, să se spovedească și să se împărtășească. Părintele Claudiu Roșoiu de la Parohia Ortodoxă din Freidorf a venit în centrele de zi ale Fundației ‘Pentru Voi’ pentru a-i binecuvânta cu Sfintele Taine, pe cei de confesiune ortodoxă. Cei de confesiune catolică au participat la o slujbă de binecuvântare la Biserica Catolica din Freidorf.

”La Serbarea de Crăciun, organizată în 18 decembrie, la Hotel Aurora, 200 de persoane cu dizabilități intelectuale pe care le avem în grijă, familiile și însoțitorii lor, voluntari, angajați și prieteni au avut parte de un moment frumos, emoționant, cu muzică, dans, program artistic, colinde și o tombolă bogată în premii” arată membrii Fundației.

Conform tradiției celor 21 de ani, Fundația ‘Pentru Voi’ a dăruit tuturor celor 200 de beneficiari ai săi pachete de Crăciun, care au conținut: cârnați, cașcaval, cozonaci și multe dulciuri.

În perioada 25 decembrie — 02 ianuarie, centrele de zi ‘Orizonturi Noi’, ‘Ladislau Tacsi’ și ‘Împreună’ vor fi închise.

Cei 27 de beneficiari ai locuințelor protejate și ai centrului respiro vor avea parte de un program special de sărbători, cu plimbări în centrul Timișoarei, vizite la prieteni, participare la slujba de Crăciun și bineînțeles mese festive, de Crăciun și Revelion.

”Mulțumim prietenilor Fundației ‘Pentru Voi’, care și în acest an ne-au fost alături și ne-au sprijinit și urăm tuturor colaboratorilor noștri Crăciun binecuvântat și un An Nou cu sănătate și multe împliniri”, a declarat Laila Onu Director General al Fundația ‘Pentru Voi’.

Aceștia mulțumesc și sponsorilor care au fost alături de ei și Crăciunul acesta: Hotel Aurora, Papa Sam, Segafredo, Cofetăria Codrina, Restaurant Casa Bunicii, SC. HNG 14 SRL, Ciocolateria Leonidas, Kromberg, Antiqua, parohia ortodoxă Steaua.

La mulți ani, 2018!

LĂSAȚI UN MESAJ