Frunzăverde, suspendat din PNL. Ludovic Orban: ”Nu va mai putea candida”

60

Sorin Frunzăverde nu va mai putea candida din partea PNL la alegerile de anului acesta, ca urmare a condamnării cu suspendare în dosarul alegerilor prezidenţiale, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban.

”În mod evident, ca urmare a criteriilor de integritate Sorin Frunzăverde nu va mai putea candida din partea PNL.Va trebui luată o decizie la nivelul conducerii PNL Caraş Severin privitoare la desemnarea unui alt candidat”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că, probabil, PNL nu va putea valida pe 18 ianuarie ”capul de listă pentru Caraş Severin” în alegerile din 2016.

Condamnarea în primă instanţă duce automat la suspendarea din calitatea de membru de partid până la hotărârea definitivă a instanţei, potrivit statutului PNL. Dacă Sorin Frunzăverde va câştiga recursul acesta îşi va recăpăta calitatea de membru PNL, a precizat Ludovic Orban.

Preşedintele CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde (PNL), a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, în dosarul vizând alegerile prezidenţiale din 2014, decizia Tribunalului Caraş-Severin nefiind definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ