20.3 C
Timișoara
luni 25 septembrie 2023

Frații Cristescu ar putea fi ,,ușurați” de peste 2 milioane de euro!

AdministrațieFrații Cristescu ar putea fi ,,ușurați” de peste 2 milioane de euro!

Dominic Fritz anunță că, după ce Primăria Timișoara a câștigat, definitiv, în instanță terenul respectiv, acum dorește și recuperarea unui prejudiciu creat orașului în valoare de 11 milioane de lei.

„Recuperăm prejudiciul pentru Parcarea Bega: cerem 11 milioane de lei înapoi.

La începutul anului, în februarie, am recuperat în urma unei decizii la Înalta Curte de Casație și Justiție parcarea de lângă Parcul Civic, pe str. Carol Telbisz. Din 2016, aceasta a fost ilegal exploatată de o firmă privată.

Nu ne oprim aici. Am dat în judecată firma respectivă pentru a recupera banii pe care orașul i-a pierdut pentru că nu am putut folosi terenul de 3.271 mp aflat în zona zero a Timișoarei. Suma cerută este de 11 milioane de lei.

Pe acest teren am lansat deja licitația pentru proiectarea unei parcări multinivel, faza de elaborare a studiului de fezabilitate. Este un proiect pe care l-am bugetat în acest an și ne așteptăm să vină cu oferte cât mai multe firme serioase, cu experiență în gestionarea unor astfel de proiecte.

Redăm Timișoara timișorenilor și oprim jaful bugetului local.”

Alte subiecte :

Întreruperea apei calde în 26 și 27 septembrie – defecțiuni rețea primară

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, se întrerupe furnizarea apei calde de consum în ziua de...

Studenții Universității Politehnica Timișoara, din nou în amfiteatre | FOTO-VIDEO

După festivitatea de deschidere a anului de învățământ academic, organizată de Universitatea Politehnica Timișoara sâmbătă, 22 septembrie 2023, pe Stadionul Știința, în cadrul căreia...

Citește și :