Fratele unui cântăreț de muzică populară a murit azi-noapte! Cum s-a produs tragedia

728

Cristian Drăgan, fratele cântărețului de muzică populară Lucian Drăgan, a murit într-un groaznic accident de circulație în noaptea de duminică spre luni !

Tragicul accident de circulație a avut loc în noaptea de duminică spre luni în jurul orelor două la intrarea în orașul Chișineu Criș dinspre Oradea. Muzicantul în vârstă de 47 de ani , fratele cântărețului de muzică populară Lucian Drăgan se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului implicat în accident. În momentul accidentului la volanul autoturismului se afla un polițist, în vârstă de 39 de ani angajat al IPJ Arad.

Se pare că șoferul a pierdut controlul Volanului și a intrat cu autoturismul intr un copac cei doi bărbați au fost proiectați prin parbriz iar muzicantul a decedat pe loc, iar polițistul a fost rănit grav.

La fața locului au sosit două echipaje SMURD, una de la Chișineu Criș și una de la Arad, care l-a transportat la spitalul Județean Arad pe șoferul grav rănit.

Continuă cercetările în cauză, fiind întocmit un dosar de certare penală sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Sursa: Ghidul Arădean

LĂSAȚI UN MESAJ