duminică 20 octombrie 2019
Fotografia unui celebru om de televiziune din Banat face furori pe internet...

Fotografia unui celebru om de televiziune din Banat face furori pe internet – ”Arăt rar, spre niciodată fotografii…”

127

Unul dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți prezentatori TV de la noi, Dan Negru, este, totodată, și printre cele mai discrete persoane publice cu privire la viața personală. Dar, la final de vacanță, Dan a decis că e un moment bun pentru a satisface curiozitatea celor care îl urmăresc în social media și a postat o imagine cu familia lui.

Zâmbete largi, relaxare, doi părinți care se iubesc și doi copiii absolut superbi, asta au putut vedea urmăritorii lui Dan Negru. Într-o scurtă postare, acesta a explicat și de unde această zgârcenie de imagine personală în spațiul public:

Arăt rar spre niciodată fotografii cu ai mei. 
Nu ma duc la tv decat in show-urile pe care le prezint, nu-mi arăt copiii la televizor sau prin reviste, soția mea e medic stomatolog adică n-are nicio legatură cu showbizul. 
E liniște așa… In fotografia asta e cea mai frumoasa secundă a verii…. Fericit poți să fii oriunde , oricum și oricând dar niciodată lănga oricine !”, a explicat Dan Negru.

imagine cu familia lui Dan Negru

Dan Negru stă cea mai mare parte a timpului la București, unde are emisiuni. Însă, atunci când nu apare pe sticlă, acesta își trăiește viața departe de Capitală, acolo unde îi este sufletul, alături de familie.

sursa – viva.ro

LĂSAȚI UN MESAJ