FOTO | Accident deosebit de grav în apropiere de Lugoj. O persoană a murit, a fost solicitat elicopterul SMURD

151

Un grav accident de circulație a avut loc, în această după-amiază, la Lugojel, în județul Timiș, acolo unde un autoturism s-a izbit, frontal, de un autotren care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul mașinii a rămas pe carosabil. Din păcate, șoferul a decedat pe loc.

Șoferul autocamionului se afla în stare de șoc și a suferit un atac de panică, având nevoie de intervenția medicilor, care solicitaseră, în prealabil, și prezența unui elicopter SMURD.

„La fața locului s-au deplasat de urgență 9 pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj. De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD. În accident a fost implicat un autotren in care se află șoferul care este evaluat la fața locului prezentând atac de panică și un autoturism în care se afla șoferul care, în urma impactului, a rămas încarcerat. Din păcate, victima încarcerată (sex masculin) prezintă leziuni incompatibile cu viața. Pompierii lucrează pentru extragerea victimei și asigurarea măsurilor PSI necesare”, anunță ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ