UPDATE. Accident cu două TIR-uri pe autostrada Lugoj – Timișoara. Circulația, doar pe o bandă

212

Traficul a fost blocat, miercuri dimineața, pe autostrada A1, la kilometrul 460 pe sensul de mers Lugoj – Timișoara. Asta după ce aici a avut loc un accident între două TIR-uri.

Potrivit pompierilor chemați la fața locului, ciocnirea dintre cele două camioane s-a produs la ora 10:23. Unul dintre TIR-uri era staționat pe banda de urgență, iar un altul, care circula pe banda 1, a intrat în el.

TIR-ul aflat în mișcare transporta piese metalice care s-au împrăștiat pe șosea, făcând circulația mașinilor imposibilă. Șoferul acestuia a suferit trauma minore spun medicii care i-au acordat primul ajutor la fața locului.

Update: Se circulă greu pe banda a doua 

Reprezentanții DRDP Timișoara spun că pe banda doi se poate circula, însă în condiții îngreunate.

”Urmează să vină o macara să mute autotrenul pe banda de urgență. Pe banda 2 pot trece doar mașinile mici, TIR-urile trec foarte greu, riscă să atingă parapetul sau TIR-ul avariat”, ne spun, însă, pompierii aflați pe autostradă.

UPDATE 2. Drumarii încă muncesc pentru a curața autostrada de materialele plătite care au căzut din camion după impact. Potrivit reprezentanților DRDP Timișoara, circulația se va relua și pe bandă 1 la ora 18:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ