Fotbalistul timișorean Deian Boldor a ajuns la spital! A fost bătut de coechipierii săi pentru că i-ar fi infectat cu Covid-19

2538

Scene reprobabile în Albania! Fostul internațional român Deian Boldor (25 de ani), legitimat la Partizani Tirana, a trecut prin clipe de coșmar. A fost bătut, chiar la el acasă, de propriii coechipieri!

Ce s-a întâmplat de fapt? Patru jucători de la Partizani Tirana, printre care și Boldor, au fost diagnosticați cu noul SARS-COV-19. Evident, acești fotbaliști au intrat în carantină. Boldor nu se aștepta ca lucrurile să degenereze.

Deian Boldor, bătut la el acasă de coechipierii săi de la Partizani Tirana

Într-o zi, Deian ar fi fost sunat de Eraldo Cinari, Esat Mala și Kristi Kote, trei dintre coechipierii săi. Aceștia l-au amenințat pe român și l-au acuzat de răspândirea virusului. Mai mult, cei trei jucători s-au dus la Boldor acasă, iar acolo lucrurile au luat o turnură neașteptată.

A ieșit o încăierare generală, în care s-au împărțit și pumni. Speriați de scandalul creat, vecinii au sunat la Poliție. Imediat a venit un echipaj iar agresorii au fost reținuți, susține Pro Sport.

Din păcate, Boldor a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, acolo unde a rămas internat pentru investigații amănunțite.
Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ