Fotbalist francez ucis într-un grav accident provocat de doi români care circulau pe contrasens

1218

Accident mortal în Franţa, pe autostrada A11 între Nantes şi Ancenis. Maşina în care se aflau doi români şi care rula pe contrasens a spulberat cu peste 100 de km/oră un alt autoturism condus de un tânăr fotbalist francez. Toţi trei au murit pe loc, în urma impactului.

Potrivit ouest-france.fr, nenorocirea s-a produs în noaptea de miercuri 25 spre joi, 26 septembrie 2019, pe autostrada A11, între Nantes și Ancenis.

Martori ai tragediei au declarat că maşina Volkswagen Passat, în care se aflau cei doi români, circula pe contrasens, cu peste 100 de kilometri/oră.

Jandarmeria franceză: „În jurul orei 01:40 dimineața, pe A11, între Ancenis și Nantes, în direcția Angers – Nantes, un vehicul a ajuns pe contrasens și a lovit un autoturism care mergea regulamentar”

Imapctul a fost devastator.

Doi români şi fotbalistul francez Rida Naim au murit pe loc
Cei doi români din Passat, cu vârste de 38 şi, repectiv, 39 de ani, care locuiau în Bouguenais și Orvault, lângă Nantes, au murit pe loc.

La fel şi şoferul maşinii Peugeot 406, care circula regulamentar. Tânărul de 28 de ani se numeşte Rida Naim şi era fotbalist la clubul JSC Bellevue.

Vestea morţii tânărului jucător a căzut ca un trăsnet pentru colegii de echipă ai lui Rida Naim, care au transmis un mesaj de condoleanţe pe pagina de Facebook a clubului.

Împreună cu sportivul, în maşină se mai afla un pasager de 31 de ani, care a fost rănit grav şi transportat la spital.

Până la această oră, nimeni nu ştie ce căutau românii pe contrasens, dacă au intrat deliberat sau dacă a fost o greşeală fatală.

Autopsiile celor trei victime, care ar trebui să aibă loc săptămâna viitoare, vor ajuta la aflarea circumstanţelor producerii accidentului. De asemenea, vor fi efectuate şi examene toxicologice pentru a determina prezența sau absența alcoolului sau a stupefiantelor.

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ