Fostul judecător Nicolae Tomuş a plantat răsaduri şi copaci pe străzile Timişoarei! “De necrezut cum împingea roaba!”, spune directorul “Horticultura”

1413

Fostul judecător timişorean Nicolae Tomuş, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul Sex cu minore, şi-a ispăşit, deja, pedeapsa complementară de 60 de zile muncă neremunerată în folosul comunităţii, reuşind să stârnească admiraţia conducerii SC “Horticultura” SA.

După cum a declarat Andrei Drăgilă, managerul societăţii unde fostul judecător a fost pus la muncă, Tomuş a fost unul dintre lucrătorii de top, nu atât ca prestanţă, cât ca dăruire şi implicare.

„Să-l fi văzut, săracu’, cum împingea roabă, era ceva de necrezut!”, a declarat Dragila pentru Renaşterea bănăţeană, afirmând că mai rar vezi muncitori atât de conştiincioşi că fostul judecător.

Deşi, cu câteva zile înainte de condamnarea definitivă, Nicolae Tomuş a îmbrăţişat carieră de avocat, fiind acceptat în Baroul Mehedinţi, după cele 60 de zile de muncă asiduă la SC “Horticultură” SĂ se poate spune că şi-a adăugat o nouă specializare în curriculum vitae: transplantarea şi plantarea arborilor şi folosirea mraniţei în amestecurile nutritive şi la plantarea răsadurilor.

Reamintim că, în dosarul Sex cu minore, procurorii DIICOT au trimis în judecată, în toamna anului trecut, nu mai puţin de 16 inculpaţi, printre care judecători, medici, avocaţi, muzicieni, patroni de club şi alţi amatori de distracţii penale cu fete. În cauza au fost audiate şi transformate în martore 18 tinere, dintre care 11 încă nu au împlinit vârstă majoratului. Nicolae Tomuş a folosit procedura simplicata, recunoscând toate acuzaţiile, astfel că a fost condamnat, în aprilie 2016, doar la 2 ani de închisoare cu suspendare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ