Fosta purtătoare de cuvânt a Parchetului General s-a sinucis. S-a aruncat din sediul instituției

3865

Sinucidere la Parchetul General. Procurorul Ramona Bulcu, în vârstă de 50 de ani, şi-a pus capăt zilelor, astăzi, în Vinerea Mare.

Femeia s-a aruncat în gol de la etajul 5 al sediului Parchetului General şi a murit pe loc. Totul s-a întâmplat, astăzi, primul apel la numărul unic de urgenţă 112 fiind dat la ora 11.33.

O persoană a sunat la Urgenţe şi a anunţat că o femeie ameninţă că se aruncă în gol de la etajul clădirii Parchetului General. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori, printre care şi un echipaj de Terapie Intensivă SMURD.

Din nefericire, până când ambulanţele au ajuns la faţa locului, procurorul s-a aruncat în gol şi a murit pe loc. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Ramona Bulcu lucra la Biroul de Resurse Umane din cadrul Parchetului General, birou care se află la etajul 5 al clădirii.

Din primele informații,  se pare însă că procuroarea  ar fi suferit de depresie din cauza faptului că nu mai deținea funcția de purtător de cuvânt.

Conform unor informații obținute de stiripesurse.ro, Bulcu ar fi fugit din spitalul în care era internată pentru a se trata de depresie, pentru a merge la Parchetul General, acolo unde și-a luat viața. Fiind Vinerea Mare, instituția era închisă.

UPDATE – Și-a făcut cruce înainte de a se arunca în gol

Jurnalistul Ovidiu Vanghele redă, pe contul său de Facebook, relatarea unui martor care a asistat la incidentul de la Parchetul General, unde un procuror s-a aruncat de la etajul al cincilea al clădirii. Ramona Bulcu a părut că se râzgândeşte la un moment dat, însă şi-a făcut cruce şi s-a aruncat în gol, lovindu-se în cădere de cornişa de deasupra mezaninului.

”Doamna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la etajul 5 şi s-a asezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat asa «câteva minute bune». Nişte muncitori aflaţi în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 şi a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întâmplă”, a redat jurnalistul.

sursa – observator.tv

1 COMENTARIU

  1. […] Astăzi în jurul orelor 11:30 dimineaţa, o persoană a sunat la Urgenţe şi a anunţat, că o femeie ameninţă că se aruncă în gol de la etajul clădirii Parchetului General. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori, printre care şi un echipaj de Terapie Intensivă SMURD, scriu cei de la banatulazi.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ