Fosta „mână dreaptă” a lui Dan Diaconescu visează la câștigarea Timişului!

124

Fostul vicepreședinte al lui Dan Diaconescu, din „dispărutul” fără urmă şi regrete PPDD, Daniel Fenechiu este convins că Partidul Național Democrat, al cărui preşedinte  naţional a devenit recent, va putea câştiga procente importante în Timiş, la alegerile locale din acest an.

Desi puțină lume a auzit, până astăzi, cel puțin, de PND pe meleagurile vestice, Fenechiu crede că prin atragerea unor oameni onești și cu o carte de vizită profesională exemplară, partidul său, de orientare de centru-dreapta, are șanse bune să câștige consilieri locali şi județeni la alegerile din iunie.

El spune că, deși este deputat în Parlamentul României şi avocat de succes în Baroul Bucureşti, se va ocupa personal de filiala PND Timiș în perioada preelectorală.

„Pe lângă faptul că Timișul  şi, evident, Timișoara reprezintă mize mari pentru partidul pe care îl conduc, pe ansamblul întregului an electoral 2016, sunt sigur că prin candidații pe care, deja, i-am selectat, vom obține scoruri bune în această parte de țară”.

Daniel Fenechiu promite nume de calitate pe listele electorale, iar faptul că PND va avea un candidat propriu la alegerile pentru Primăria Timișoara, este, susţine el, un argument că va lupta cu toate argumentele politice serioase pentru a produce surprize în alegerile din iunie si apoi, la cele parlamentare din toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ