Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg se pregăteşte să devină tată a doua oară

190

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg şi soţia sa Priscilla Chan aşteaptă un nou copil, o fetiţă.

Zuckerberg a anunţat într-o postare pe Facebook că el şi soţia lui, ambii în vârstă de 32 de ani, vor avea un al doilea copil, după naşterea fiicei lor Maxima în 2015.

„Nu pot să mă gândesc la un dar mai frumos decât să ai o soră şi sunt atât de fericit că Max şi noul nostru copil se vor avea una pe alta. Am crescut cu trei surori şi m-au educat să învăţ de la femei inteligente şi puternice”, a scris Zuckerberg joi pe cea mai mare reţea de socializare din lume.

Vestea este cu atât mai mare cu cât cuplul nu era sigur că va mai putea avea un alt copil, după ce Priscilla Chan a avut o prima sarcina dificilă.

Fiica mogulului Internetului a ieşit anul trecut în lumina reflectoarelor, după ce Zuckerberg a postat o poză cu ea în timp ce era vaccinată pentru imunizare, iar contul sau a fost inundat de comentariile utilizatorilor despre meritele vaccinelor.

Zuckerberg are o avere de 57,8 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes, deşi în 2015 s-a angajat să cheltuie 99% din avere într-un nou proiect filantropic axat pe potenţialul uman şi egalitatea de şanse.

LĂSAȚI UN MESAJ