Focuri de armă la Reșița. Doar așa au fost opriți 3 minori care au furat din locuințe!

447

În urma unor focuri de avertisment trase în plan vertical, polițiștii municipiului Reșița au reușit să identifice doi minori care ar fi pătruns în locuința unei femei cu scopul de a sustrage bunuri.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că autori necunoscuți au pătruns pe un geam în locuința unei femei de pe Aleea Tușnad.

La fața locului, polițiștii au stabilit că trei minori cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani, ar fi pătruns în locuința unei femei de 82 de ani, situată pe Aleea Tușnad din municipiul Reșița, iar la strigătele de ajutor ale femeii, aceștia au fugit pe geamul de la balcon.

Pe Aleea Tușnad polițiștii au mai identificat o victimă, o femeie de 60 de ani, din Reșița, căreia doi tineri i-ar fi smuls o sacoșă în care avea un portmoneu cu acte și suma de 30 de lei.

În urma investigațiilor efectuate în zonă, au fost depistate două persoane, bănuite de comiterea infracțiunilor, care la vederea polițiștilor, au fugit spre Aleea Albăstrelelor.
În acel moment, după efectuarea somațiilor verbale, un polițist a executat patru focuri de avertisment în plan vertical.

Polițiștii au reușit să îi prindă pe cei doi bănuiți, fiind vorba despre doi minori de 14 și 17 ani, din Reșița. Aceștia au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, fiind cercetați pentru tentativă la furt calificat și furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ