barbut belu acs poli cupa romaniei

ACS Poli Timișoara a părăsit Cupa României după un duel decis la loviturile de departajare. ”La penalty-uri e vorba de șansă”, a explicat Florin Marin.

Drumul poliștilor în competiția eliminatorie a luat sfârșit marți seara, învinși de ASA Târgu Mureș la penaltiuri, scor 7-6 după 1-1 la finalul timpului regulamentar. ”La penalty-uri este vorba de șansă. Stăncioiu e omul meciului, a scos multe șuturi”, a explicat antrenorul lui Poli eliminarea din Cupă uitând totuși că echipa sa a avut 30 de minute de superioritate numerică după eliminarea lui Brandan.

”În prima repriză am început foarte bine, am ratat un penalty, trebuia să rezolvăm jocul. Puteam să decidem jocul de atunci. Am jucat bine și în partea a doua, am primit gol la fază fixă. Am dominat și în prelungiri. Nu mai aveam soluții de atac. Zicu, Goga și Rufinho sunt accidentați. L-am avansat pe Llorente în spatele lui Elek. Poate să existe și un blocaj mental. Când controlezi jocul și nu reușești să câștigi, normal că există și un blocaj”, s-a plâns Florin Marin.

Tehnicianul italian Cristiano Bergodi e de acord cu antrenorul lui Poli: Stăncioiu e omul meciului! ”A fost un meci foarte greu, la intesitate maximă. Am avut emoții. Am luat un gol în prima repriză. Au avut penalty. Se putea închide meciul. Noroc că avem un portar foarte bun ce ne-a adus calificarea, dar și întreaga echipă a contribuit”, a spus Bergodi.

LĂSAȚI UN MESAJ