Florin Cîţu, s-a vaccinat anti-Covid la Spitalul Militar Carol Davila: „Peste 10 milioane de români, vaccinaţi până în septembrie”

38

Florin Cîțu s-a vaccinat anti-Covid, la Spitalul Militar Carol Davila. Cîțu a mers la vaccinare îmbrăcat cu un tricou alb cu mesajul „# Împreună învingem pandemia”.

La scurt timp după ce s-a vaccinat, premierul a vorbit în faţa jurnaliştilor, susţinând că obiectivul Guvernului pe care îl conduce este ca peste 10 milioane de români să fie vaccinaţi până în septembrie.

„Foarte, foarte uşor. Chiar nu am simţit nimic. Nu am simţit când mi-a facut vaccinul. Mă bucur că m-am vaccinat, am făcut-o pentru mine, cât şi pentru cei din jurul meu şi bineînţeles să dau un semnal de alarmă pentru toţi românii. Am văzut acest semnal că românii vor să se vaccineze şi e în interesul de a se înscrie pe platoformă, orice este nevoie să vină din partea mea pentru a-i convinge pe câţi mai mulţi români să se vaccineze, o voi face. Este important să înţelegem că împreună cu păstratea măsurilor de restriţie, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa putem îninge această pamndemie. Rămânem la acelaşi obiectiv, 10 milioane 400 de români vaccinaţi până în septembrie”, a declarat Florin Cîţu.

Premierul a ţinut să mai precizeze că se lucrează nonstop la platforma de înscriere, care a cedat chiar în prima zi.

„Se lucrează nonstop la platformă, locurile sunt determinate şi de numărul de vaccinuri. Eu repet, aş vrea să mă uit la mesaje pozitiv: Foarte, foarte mulţi români vor să se vaccineze şi cum săptămâna trecută am contactat încă 8 milioane de doze ca să mă asigur că avem în trimestrul II, cum vor apărea şi alte vaccinuri vom lua mai multe”.

Premierul a anunţat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că se va vaccina.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ