Florin Călinescu îl desființează pe Dragnea! Noi atacuri ale timișoreanului la adresa liderului PSD

670

Într-o nouă sesiune live pe pagina sa de Facebook, Florin Călinescu a venit cu atacuri dure la adresa lui Liviu Dragnea, dar şi a Guvernului Dăncilă, susţinând că nu au îndeplinit nicio promisiune până la acest moment.

„Livulică, şi noi suntem corecţi şi riguroşi. Băi, Livulică, n-ai făcut nimic. S-au scumpit toate, deşi aţi spus că n-o să se scumpească. Aţi zis că o să faceţi 500 de grădiniţe… Este absolut o nemernicie. Nu s-a făcut nimic şi nici n-o să se facă. Însă cetăţenii acestei ţări sunt cuminţi. Ei stau, se uită la ştiri, acceptă toate aceste explicaţii…Băi, Livulică, n-aveţi nicio vină. Dacă noi suntem tâmpiţi şi vă tolerăm toate aceste golănii şi nemernicii. Promiteţi în campanie tot felul de nimicuri pe care ni le scuipaţi înapoi în faţă.”, spune Călinescu.

Omul de televiziune susţine că trecerea la moneda euro va reprezenta un real dezastru pentru România.

„Pentru România este o aberaţie să trecem la moneda euro. Nu sunt economist, dar simt că euro e puţin mai condensat. Dacă noi trecem la euro, va fi un dezastru. Atunci clasa muncitoare şi cea pensionară vor vedea ce înseamnă să trăieşti cu 300-400 de euro pe lună. Tot ce vom importa va costa în euro. Dar şi acum… totul este scump în această ţară. Nu trebuie să fii vreun mare finanţist ca să ştii că, dacă treci la euro, se pârjoleşte buzunarul românului”, a mai spus Florin Călinescu.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ