Florin Călinescu, ”devastat” de vestea că Guvernul vrea carte cu realizările din 2018. Îi face praf pe Viorica și ”Liviulică”

131

Actorul şi prezentatorul de televiziune Florin Călinescu, în vârstă de 62 de ani, a reacţionat, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, la vestea conform căreia Guvernul Dăncilă vrea să scoată o carte despre marile sale realizări.

Florin Călinescu, una dintre cele mai vocale vedete de televiziune când vine vorba de evenimentele de pe scena politică, a reacţionat cu privire la intenţia guvernului Dăncilă de a publica un „volum editorial” privind activitatea guvernamentală din 2018.

Cartea, care va fi publicată în 500 de exemplare, la iniţiativa lui Toni Greblă, secretarul general al Guvernului şi Ion Ghizdeanu, şeful Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, va purta semnătura lui Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului.

Astfel, vedeta Pro TV a transmis un mesaj, pe pagina personală de Facebook, prin care îi ironizează pe Dăncilă şi Vâlcov:

„Domnu’ Viorica, sunt devastat şi devansat la ştirea că e posibilă editarea unui almanah cu realizările Guvernului condus de Livulică pe 2018. Şi cică de treaba asta s-ar ocupa un posibil viitor puşcăriaş, Vâlcov. Adică o să aibă doar coperţi?“, a fost mesajul lui Călinescu.

Vedeta de televiziune a făcut referire şi la greşeala apărută pe invitaţia trimisă de premierul Viorica Dăncilă pentru concertul de la Ateneul Român, cu ocazia preluării oficiale a preşedinţiei Consiliului UE, unde invitaţilor li se cerea să confirme prezenţa până în data de 8 ianuarie 2018 în loc de 8 ianuarie 2019.  „PS. Cu ocazia că Domnu’ Viorica va fi cea mai tare pe Europa, i-a invitat pe unii la Ateneu. A scris pe carton să vina anu’ trecut pe 8 ianuarie…E inversă lu’ Nostradamus! Sunt dublu devastat!“, a încheiat vedeta Pro TV.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ