Fiul unui oftalmolog din vestul țării, găsit cu gâtul tăiat. Avea probleme cu drogurile, dar și cu legea, în Anglia

3385

Sfârşit cumplit pentru un tânăr de 30 de ani din Oradea. Luca Jelic, fiul Corneliei Jelic, cunoscut medic oftalmolog din oraș, a fost găsit cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge,  de propria mamă.

Tânărul s-a sinucis, spun polițiștii. Era dependent de droguri și nu o dată substanțele i-au întunecat judecata. Anul trecut, a ajuns în spatele gratiilor în Anglia, acolo unde studia, după ce a agresat sexual o poliţistă. Femeia a fost trimisă, alături de o colegă, să cerceteze o reclamație a vecinilor, care s-au plâns că tâărul, dezbrăcat, a ieșit în stradă și a început să lovească mașinile parcate. Când polițista a vrut să îi pună cătușele, a început să o agreseze. Femeia a fost la un pas de viol, a scăpat abia când, cu greu, a reușit să folosească un spray iritant.

Tânărul a fost acuzat pentru două infracţiuni de distrugere, ultraj, vătămare corporală, agresiune sexuală şi deţinere de droguri de mare risc.

În urma procesului, judecătorul l-a condamnat pe Luca Jelic la închisoare pentru 3 ani şi 6 luni, cu posibilitatea de a fi eliberat pe 8 octombrie 2020. A fost eliberat cu mult înainte de termenul stabilit, după care s-a întors acasă, la Oradea. Problemele au continuat. O vreme a stat internat la Spitalul de Neurologie şi Psihiatrie, iar la scurt timp după externare şi-a pus capăt zilelor într-un mod extrem, la fel cum a şi trăit, secţionându-şi gâtul.

Sursa: ebihoreanul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ