Fiu de primar din Timiş, arestat preventiv pentru şantaj şi sechestrare

465

Magistraţii din Deta au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a fiului primarului din localitate. Este vorba despre Bogdan Roman. Acesta este cercetat pentru şantaj şi lipsire de liberatate.

„Probele administrate în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, au relevat faptul că în data de 03 decembrie 2016, în jurul orelor 03:00, inculpatul Roman Bogdan-Daniel a lovit persoana vătămată C.S.D., în vârstă de 23 ani, cu palmele, pumnii şi picioarele, atât în zona feţei, cât şi pe corp, provocându-i multiple leziuni traumatice, care necesită 3 – 4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În sarcina inculpatului s-a reţinut şi faptul că a lipsit de libertate, în mod ilegal, persoana vătămată şi a constrâns-o, prin acte de violenţă fizică şi psihică, să îi ofere suma de 2.000 euro, primind efectiv de la persoana vătămată doar suma de 2.000 lei”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Procurorii au cerut ca Roman să fie cercetat în arest preventiv. Judecătoria Deta a admis cererea parchetului. Astfel, Bogdan Roman va sta după gratii până în 3 ianuarie 2017.

Foto: ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ