Fiscul își deschide magazin online!

1231

Marfa confiscată stagnează, de regulă în depozitele Fiscului și așteaptă să fie vandută, însa multa lume nu știe. Fiscul nu vinde doar lucruri ieftine și de o calitate îndoielnică, așa cum se poate vedea în magazinul de la sediul din Timișoara, ci și autoturisme sau imobile. Într-un final, ca să nu mai stea cu marfa pe stoc, ANAF a decis să vândă produsele confiscate pe internet, astfel că în curând va avea un site dedicat, scrie hotweek.ro.

Agenția Națională de Aadministrare Fiscală lucrează la magazinul online cu o firmă din Cluj. Site-ul va vinde online marfa confiscată de ANAF, dar produsele vor putea fi și licitate, după modelul popularului site Ebay. În prezent, marfa confiscată se vinde în magazinele Fiscului deschise în toata țara, inclusiv în Timișoara și în municipiile reședință din județele din Banat.

Potrivit ANAF, valorificarea bunurilor confiscate sau intrate, conform legii, în proprietatea privată a statului se realizează în temeiul O.G. nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi a condiţiilor de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, precum şi a Normelor metodologice de aplicare a O.G. nr. 14/2007, aprobate prin H.G. nr. 731/2007.

ANAF vinde, în magazinele sale din ţară, de la produse alimentare la camere video, electro-casnice, haine până la mașini de lux.

Surse: hotweek.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ