Fiscul din Banat stă cu ochii pe evazioniști! Câți bani au recuperat inspectorii fiscului în acest an de la rău-platnici

260

Direcția Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara a făcut public un raport pe anul 2017, cu privire la activitatea inspectorilor fiscului bănățean. Astfel, potrivit datelor furnizate de Compartimentul Comunicare, Relatii Publice si Mass-Media al DGRFP Timisoara, în acest an care a ajuns la final, au fost controlați peste 2000 de agenți economici.

,,Inspectorii activității de inspecție fiscală din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara, au efectuat, în cele 11 luni ale anului, 3.194 acțiuni, din care 1.053 la persoane fizice, și 2.141 la persoane juridice. Din total acțiuni, 861 au fost controale (inopinate/încrucișate/cercetări la fața locului) și 2.333 au fost inspecții fiscale (generale și parțiale), stabilind obligații fiscale suplimentare în valoare de 685 milioane lei.”, transmit reprezentanții fiscului bănățean.

Pentru neregulile constatate, inspectorii au aplicat 682 amenzi în valoare de 1,2 milioane de lei, au instituit 120 măsuri obligatorii în valoare de 84 milioane lei și au înaintat organelor de urmărire penală un număr de 152 procese-verbale cu prejudicii stabilite în valoare de 265 milioane lei.

LĂSAȚI UN MESAJ