Firmele timișene sunt invitate la Târgul Internațional de materiale pentru construcții ”INFACOMA”, în Grecia

80

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București – Biroul Economic și Comercial invită firmele timișene să participe, în calitate de vizitator, la Târgul Internațional de materiale pentru construcții, „INFACOMA”, organizat în perioada 2 – 5 martie 2017, în Atena, Grecia.

Târgul Internațional INFACOMA (http://infacoma.helexpo.gr), aflat la cea de-a 34-a ediție, este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Atena, Grecia. Se vor expune: materiale de construcție, izolații, profiluri pentru uși și ferestre, obiecte sanitare, lucrări preconstrucție și tehnologie.

De asemenea, menționăm că același centru expozițional va găzdui în paralel Târgul internațional de surse de energie regenerabilă, ventilare, bazine, aer condiționat, sisteme de încălzire „AQUATHERM” (http://aquatherm.helexpo.gr)

Important: În cadrul programului ”Hosted Buyer Program”, susținut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia, beneficiază de facilități precu gratuitate de cazare(2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul pentru un participant al firmei participante.
Notă: Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Termen de înscriere: 20 ianuarie 2017

Relații suplimentare privind procedura de înscriere:
Telefon: 0372 185 244 / 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro.
Persoană de contact: Laura Barbu, Manager DRE, CCIAT

LĂSAȚI UN MESAJ