Firmele din județul Timiș sunt invitate la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

130

Pentru o mai bună cunoaştere a cererii şi ofertei de forţă de muncă, la nivelul judeţului, AJOFM Timiş va organiza în ziua de joi, 20 octombrie 2016, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.
Evenimentul se va desfăşura la CASA TINERETULUI, Str. Arieş, nr. 19, între orele 08.00-16.00.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va ajuta firmele să recruteze personal cu o bună pregătire profesională, pentru locurile de muncă vacante pe care le oferă.
Firmele care doresc participarea la acţiune pot apela, până în data de 17 octombrie 2016, în scris, la numărul de fax 0256/294234, sau la adresele de e-mail ajofm@tm.anofm.ro si daniela.mitrica@tm.anofm.ro sau direct la sediul instituţiei de pe b-dul Republicii, nr. 21, cam. 203.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş face cunoscut și faptul că în baza Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă se subvenţionează locurile de muncă pentru angajatorii care încadrează absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ, şomeri peste 45 de ani sau şomeri care sunt părinţi unici întreţinători ai familiilor monoparentale, care timp de un an vor primi pentru fiecare angajat o sumă a cărei valoare este raportată la indicatorul social de referinţă.

LĂSAȚI UN MESAJ