Firme ilegale din Timişoara, amendate de 40 de ori

320

Mai multe societăţi comerciale din Timişoara, care funcţionează toate pe aceeaşi locaţie, au fost amendate de 40 de ori de poliţiştii locali. Firmele funcţionează ilegal, fără acord de funţionare, iar activitatea lor a fost deja suspendată de oamenii legii.

Patronul firmelor nu au ţinut cont nici de suspendare, nici de amenzi, şi au continuat să ţină uşa societăţilor deschise. Acum s-au ales din nou cu amendă de 1.000 de lei.

„Este vorba de societatea comercială Duo Group Miniclub SRL, de pe str. Virgil Onițiu nr. 3, unde se află restaurantul Casa Bunicii. Reprezentantul societății comerciale a fost sancționat conform OG 99/2000 republicată, cu amenda maximă de 1000 lei. În locația respectivă există cinci firme, care nu dețin acord de funcționare pentru desfășurarea activităților comerciale pentru adresa menționată. La propunerea polițiștilor locali, firmele în cauză au fost suspendate pe rând, fiind aplicate un număr de 40 de sancțiuni contravenționale, pentru că se desfășoară în continuare activități comerciale fără a se deține documentele necesare conform legislației”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Chiar şi după 41 de amenzi, restaurantul are şi acum uşa deschisă.

LĂSAȚI UN MESAJ