Firme de construcții, sancționate pentru că nu au refăcut străzile sparte

49

Mai multe firme de construcții din Timișoara au fost amendate în ultima perioadă de polițiștii locali pentru că nu au refăcut străzile pe care le-au spart pentru anumite lucrări. Autoritățile cer cetățenilor să sesizeze Poliția Locală dacă observă în zonele unde locuiesc că se lucrează și apoi gropile nu sunt acoperite așa cum trebuie.

”Lunile trecute trei firme au fost sancţionate, fiind întocmite 6 procese verbale de constatare a contravenţiei pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor. În ultima săptămână s-au efectuat noi verificări la lucrările respective, constatându-se că una dintre acestea, SC Axo-Util SRL, nu a respectat condiţiile impuse în permisul de spargere, mai exact nu a respectat termenul de refacere a carosabilului până la data impusă în permis, în două locaţii de pe str. G. Verdi. Din acest motiv s-au aplicat alte două sancţiuni de câte 2500 lei fiecare, după ce anterior fusese sancţionată de două ori cu câte 1000 lei”, au transmis polițiștii locali.

Toate lucrările tehnico-edilitare care afectează domeniul public se pot executa numai după obţinerea permisului de spargere eliberat de serviciul de specialitate din cadrul Primăriei, existând obligaţia de a se respecta prevederile specificate în acesta, sancţiunile fiind între 1000 şi 2500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ