Firma care a deratizat blocul de pe strada Miorița din Timișoara nu avea autorizație sau acord de funcționare. Ce spune primarul

110

Firma care a deratizat blocul de pe strada Miorița și alte imobile din Timișoara nu avea autorizație de funcționare sau acord comercial. Informația vine de la primarul orașului, Nicolae Robu, care spune că niciodată vreun reprezentant al firmei nu a trecut pe la primărie pentru a obține actele. Edilul șef acuză oamenii din firmă de lipsă de responsabilitate.

”Oamenii din acea firmă sunt iresponsabili. Într-un asemena domeniu este nepermis să funcționezi fără autorizație. Am făcut verificările de rigoare și firma respectivă nu a solicitat niciodată acord comercial și nici nu a primit. Nu știa nimeni de ea. Azi am văzut o fotografie cu un baner prin care firma respectivă își face reclamă și dă și un număr de telefon. Să te apuci de activități în acest domeniu cu grad mare de risc fără să fi autorizat este iresponsabilitate dusă peste orice limită”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul spune că și locatarii sunt iresponsabili pentu că nu au cerut să vadă documentele firmei. Edilul șef face un apel către cetățeni și asociații de proprietari ”să fie precauți, să nu admită vreo intervenție de genul acesta pentru cineva care nu prezintă toate aprobările de rigoare. În plus, să ceară referințe și să verifice unde au mai făcut dezinsecție/deratizare și să se intereseze acolo dacă a fost o firmă seriosă”.

Edilul șef spune că va verifica toate firmele care fac astfel de operațiuni din oraș. Însă, sunt multe societăți care nu sunt înregistrate la nicio autoritate și care funcționează ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ