Firea dă semnalul schimbării lui Grindeanu din fruntea guvernului! Ce mișcare va face acesta pentru a-și salva scaunul?

1497

Gabriela Firea a discutat duminică seara, printre altele, şi despre lipsa de comunicare dintre Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu.

Disensiunile adânci dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, dar și în interiorul PSD-ului au pornit de la suspiciuni de pactizare cu sistemul. Sub aspectul accentuării acestor disensiuni, șeful PSD vrea să îl înlocuiască pe premierul Sorin Grindeanu, sub pretextul mult anunțatei evaluări. Nu cu mult timp în urmă, Liviu Dragnea a spus că actualul guvern este unul bun, însă ar trebui să fie excepțional. El a menționat că nu este de ajuns ca Executivul să funcționeze în viteza a III-a, când poate funcționa în a IV-a.

Întrebată ce părere are despre relaţia dintre Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, Gabriela Firea a răspuns: „Adevărata relaţie o ştiu doar ei doi. Nu avem noi ceilalţi cum să ştim chiar 100% adevărul. (…) Acum câteva zile, Dragnea a spus că premierul nu se mai consultă cu domnia sa, aşa cum se întâmpla la începutul guvernării, şi că nu se mai întâlnesc atât de des. Nu cred că a lansat în spaţiul public un neadevăr. Motivele pentru care suntem în această situaţie nu le cunosc, dar mi-aş dori să le ştiu. Mă îngrijorează dacă premierul nu mai are timp pentru a se consulta cu preşedintele partidului. (…) Nu îmi dau seama dacă Sorin Grindeanu se apropie de preşedintele Klaus Iohannis”.

Firea a criticat guvernul Grindeanu, spunând că este „categoric dezamăgită” de modul în care decurge comunicarea între Primăria Capitalei şi Guvern.

„Deschid și o paranteză și vă spun că și eu personal am nemulțumiri față de modul în care anumiți miniștri se raportează la problemele Bucureștiului”, a declarat Gabriela Firea.

„Tot ceea ce primăria capitalei solicită Guvernului, cu argumente şi în scris, se loveşte de un refuz. Avem o relaţie mai proastă decât pe vremea tehnocraţilor”, a spus Firea, care a dezvăluit că s-ar fi plâns de acest lucru şi preşedintelui partidului, Liviu Dragnea.

De asemenea, a precizat că se realizează o evaluare a activităţii Guvernului. „Este normal ca această evaluare să o coordoneze președintele partidului, domnul Liviu Dragnea, pentru că este persoana cea mai autorizată și care a și coordonat echipa care a realizat programul de guvernare”, a mai precizat Gabriela Firea.

Totodată, a spus că „şi-ar dori ca în perioada următoare, dar nu foarte târziu, Liviu Dragnea să anunţe rezultatul evaluării şi măsurile care se impun”. „Voi fi foarte atentă. Acolo unde va constata minusuri, va lua decizii. Are această responsabilitate de a regla lucrurile”, a spus Gabriela Firea.

Sursa: DC News

5 COMENTARII

  1. Avem un proverb: „s-a urcat scroafa-n copac si acum se crede privighetoare”. Asa este si cu Grindeanu: un „noname” absolut care, vazand ca s-a lipit de borcanul cu miere de la Bucuresti, a tinut mortis sa ne arate ca neamul prost din care face parte nu se schimba nicicum si s-a apucat sa muste chiar mana celui care l-a scos din vagauna lui intunecata de la marginea tarii. Nu sunt deloc vreun fan al mafiotului Dragnea, dar privind o lipitoare ca Grindeanu parca incep sa am o urma de simpatie pentru mustacios.

  2. Avem un proverb: „s-a urcat scroafa-n copac si acum se crede privighetoare”. Asa este si cu Grindeanu: un „noname” absolut care, vazand ca s-a lipit de borcanul cu miere de la Bucuresti, a tinut mortis sa ne arate ca neamul prost din care face parte nu se schimba nicicum si s-a apucat sa muste chiar mana celui care l-a scos din vagauna lui intunecata de la marginea tarii. Nu sunt deloc vreun fan al mafiotului Dragnea, dar privind o lipitoare ca Grindeanu parca incep sa am o urma de simpatie pentru mustacios.
    (se cenzureaza comentariile pe aici?)

  3. O femeie care cand o vezi iti face greatza…nu a putut fara sa se f,uta 1 an de zile dupa moartea sotului , i-a si sarit in brate primarului din voluntari .

  4. „Sa-si salveze scaunul” nulitatea aceea penibila numita Grindeanu? De parca ar merita „scaunul” ala, slugoiul… Cine a pus pe scaunul ala aceasta sluga gretoasa, antrenata timp de secole la fundul hunilor?

LĂSAȚI UN MESAJ