Filarmonica Banatul impune reguli noi: copiii sub 7 ani nu mai au voie la concerte

2542

Au primit reclamații de la spectatori că prichindeii aduși la concerte de părinții lor nu au răbdare să le urmărească și-i deranjează pe ceilalți.

Astfel, potrivit directorului Ioan Gârboni, în şedinţa Consiliului Administrativ al Filarmonicii Banatul s-a decis că este interzis accesul copiilor sub 7 ani (chiar dacă sunt însoţiţi de părinţi) la concertele şi recitalurile filarmonicii, cu excepţia recitalurilor educative. De asemenea, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 10 ani accesul este gratuit, cu obligaţia de a fi însoţiţi.  Pentru elevi, studenţi, pensionari (în afară de posesorii legitimaţiilor de fidelitate), accesul se face pe bază de bilet al cărui preţ este de 10 lei.

Pentru elevii Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” şi pentru studenţii Facultăţii de Muzică din cadrul UVT accesul se face pe baza de bilet al cărui preţ este de 5 lei.

Pentru grupuri de elevi, care solicită rezervarea de bilete printr-o cerere depusă cu cel puţin trei zile înainte de eveniment, accesul se face pe baza de bilet al cărui preţ este de 5 lei

Reprezentanții Filarmonicii au mai decis că este interzisă folosirea telefoanelor mobile şi a aparatelor de fotografiat de orice fel de către spectatori în timpul concertelor şi recitalurilor Filarmonicii Banatul, excepţie (pentru foto şi film) făcând jurnaliştii special acreditaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ