Fierbe vestul: derby UTA – Poli!

269

După Poli – Dinamo, fotbalul timișorean se pregătește pentru celălalt mare derby, cel cu UTA. Un nou episod al eternei încleștări din vest are loc duminică, pe malul Mureșului.

Unul dintre cele mai așteptate momente îl reprezintă derby-ul vestic dintre Poli și UTA. Era meciul care conta pentru suporteri; indiferent de clasări sau obiective victoria în acest derby era obligatorie. Iar duminică avem parte de un nou episod al acestui derby între Timișoara și Arad, orașe ce își dispută și acum titulatura de gazdă a primului eci de fotbal din România. O rivalitate ce are peste 100 de ani.

Violet contra roșu, două simboluri pentru fotbalul românesc. Un duel între cele mai iubite cluburi din vestul țării ce a născut pasiuni și rivalități uriașe. Indiferent de schimbările juridice petrecute în ultimii ani, UTA BD și ASU Politehnica și-au păstrat nucleul suporterilor, iar până la urmă asta înseamnă fotbalul.

Arădenii și-au făcut deja planul pentru partida de duminică, una în care vor să își impună superioritatea. Trupa condusă de Laurențiu Roșu ocupă locul 6, în timp ce Poli e prima peste linia retrogradării. ”Băieții în ghete” mizează pe sprijinul fanilor violeți care și-au anunțat deja prezența masivă pe arena Motorul. Iar un meci ca acesta se câștigă cu inima!

Partida are loc duminică, ora 14, pe arena Motorul din Aradul Nou. Biletele vor fi puse în vânzare de miercuri însă capacitatea arenei este de doar 2.000 de locuri și probabil solicitările vor depăși oferta. Derby-ul vestic se vede și la televizor, pe DigiSport și DolceSport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ