Fiasco la Sfântu Gheorghe! Fotbaliștii timișoreni sunt la retrogradare după eșecul cu 0-3

106

ACS Poli a mai pierdut un tempo în lupta pentru menținerea în Liga 1 de fotbal. Partida de la Sfântu Gheorghe a fost un fiasco pentru timișoreni, învinși cu 3-0.

Liga secundă se vede tot mai clar pentru fotbaliștii timișoreni cu patru runde rămase înainte de tragerea cortinei. Violeții conduși de Adrian Neaga rămân pe loc retrogradabil în urma unui eșec dureros și umilitor în Covasna. A fost 0-3 sec cu o echipă Poli neputincioasă chiar și în condițiile unei superiorități numerice de o repriză!

Sepsi a rămas în 10 oameni la o fază în care toată asistența a înghețat pentru că tânărul Haruț a rămas inconștient pe teren după o lovitură încasată la cap. Jucătorul timișorean a părăsit meciul pe targa ambulanței și Kuku a fost eliminat pentru intervenția sa și se părea că restul celor 50 de minute va fi la discreția bănățenilor. În realitate însă Sepsi a controlat ostilitățile și a marcat de trei ori prin Fulop (minutele 45+3 și 80) și Tanda (minutul 85).

Evidenta neputință a poliștilor a generat și o eliminare a căpitanul Gabriel Cânu în minutul 84. Poli rămâne penultima în clasament cu 22 de puncte și partida viitoare, acasă cu Mediaș, devine crucială în menținerea șanselor de supraviețuire.

ACS Poli: Straton – Străuț, Șeroni, Cânu, Raț – Vașvari – Haruț (min. 42 – Bîrnoi), Muntean (min. 63 – Ciucur), Oliva (min. 79 – Enescu) – Roman, Drăghici.

LĂSAȚI UN MESAJ