Fetiţă pe bicicletă lovită mortal de un şofer care nu a oprit nici când oamenii îi făceau semne disperate

97

O fetiţă de 8 ani a fost lovită mortal de un şofer, în apropierea parcului din comuna Ungheni, judeţul Iaşi. Fetiţa circula pe marginea drumului cu bicicleta şi mergea să se întâlnească cu prietenii în noul parc din sat.

Șoferul, un bărbat de 61 de ani, si-a continuat însă drumul in loc să oprească să vadă ce s-a întâmplat. In timp ce polițiștii îl căutau, fetiţa înceta din viaţă la spital.

Oamenii spun că în zona se circulă mereu cu viteză și este extrem de periculos mai ales pentru copiii care trec zilnic pe acolo către școală.

Copil a fost lovită din spate, iar impactul a fost atât de puternic încât fetiţa a fost aruncată la 10 metri distanţă. Câțiva martori i-au sărit imediat în ajutor și au început manevrele de resuscitare. Alți oameni ar fi sărit chiar şi în fața mașinii să o oprească, dar fără succes.

Șoferul a fost găsit la scurt timp după accident, însă, potrivit surse din ancheta, susține că nu a fugit, ci că pur și simplu nici nu a realizat că a lovit pe cineva. Vecinii spun că bărbatul ar fi grav bolnav și nu exclud varianta invocată de șofer.

Potrivit unor surse, nu ar fi pentru prima dată când bărbatul de 61 de ani ar avea momente în care nu realizează ce se întâmplă.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ