Fetiță de 7 ani, în stare gravă la spital, după ce microzubul în care se afla a fost implicat într-un accident. Alți doi copii, pe mâinile medicilor

35

Accident grav, joi dimineaţă, pe strada Mareșal Averescu din Oradea. Două maşini mici şi un microbuz s-au ciocnit, iar trei copii au fost răniţi. O fetiţă de 7 ani a fost dusă la spital în cod roşu medical.

Potrivit ISU Crişana, în accident au fost implicate 10 persoane, dintre care şapte minori.

„Ajunse la locul producerii accidentului, echipajele medicale au procedat la evaluarea de specialitate a victimelor şi la acordarea îngrijirilor necesare persoanelor rănite. Din cele 10 persoane implicate în accident, trei copii au fost transportaţi la spital: o fetiţă, în vârstă de 7 ani, aflată în cod roşu medical (în stare de inconştienţă, intubată), un băiat în vârstă de 7 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral şi un hematom occipital, respectiv o minoră, în vârstă de 13 ani, care a suferit contuzii”, arată ISU.

Principala vină pentru eveniment o poartă şoferul microbuzului, un orădean de 41 de ani, care nu a păstrat distanţa, şi a intrat într-un Volkswagen Passat. Ulterior și acesta a fost, la rândul lui, lovit din spate de un Mercedes a cărui şoferiţă, de asemenea, nu a păstrat distanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ