Fetiță bătută și umilită de față cu alți copii

584

O fată în vârstă de aproximativ 12 ani a fost bătută şi umilită, de mai multe fete de aceeaşi vârstă, într-un parc din Bucureşti, de faţă cu zeci de copii.

Totul s-ar fi întâmplat, în urmă cu câteva zile, în parcul Morarilor din cartierul Pantelimon.

Pe imaginile revoltătoare se poate observa cum o fată este obligată de alte tinere să se bată cu o altă fată.

Iniţial, victima refuză să participe la bătaie, însă ulterior, încurajată de câteva zeci de copii care filmau, a început să o lovească pe fată.

După numai câteva secunde, ea a fost atacată de trei tinere, lovită cu picioarele şi cu pumnii şi târâtă de păr pe o distanţă de câţiva metri.

Fată bătută şi umilită în parcul Morarilor din Bucureşti

În tot acest timp, zeci de fete şi băieţi, în vârstă de aproximativ 12-13 ani, se aflau pe margine, filmau scenele violente şi le încurajau pe fetele implicate.

Ulterior, după ce a fost bătută şi umilită, fata a intrat în vizorul unei alte tinere aflate în aceeaşi gaşcă.

De această dată, fata nu a ripostat şi a încasat mai multe lovituri peste faţă.

După câteva minute, o femeie, care se afla în apropiere şi care a observat cum era bătută şi umilită fata, le-a ameninţat pe agresoare că va suna la 112, dacă nu o lasă în pace.

Într-un final, fata a reuşit să plece din parc.

Imaginile violente au fost postate pe Facebook şi distribuite de peste 1000 de persoane în mai puţin de o oră.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cazul fetei bătute în parcul Morarilor

„În data de 4 septembrie, polițiști din cadrul Secției 9 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul on line este distribuită o filmare în care se observă că o tânără este agresată fizic de alte minore, fiind demarate verificări în vederea identificării persoanelor implicate.

În aceeași zi, în jurul orei 16.00, la sediul subunității de poliție s-a prezentat mama tinerei agresate, depunând plângere.

În aproximativ o oră, tinerele ce apăreau în imagini au fost depistate și conduse la sediul Secției, unde au fost audiate în prezența părinților și reprezentanților DGASPC sector 2.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ