Fetiţă bătută cu mătura şi umilită de mamă: „Te rog eu mamă, nu mai da!” VIDEO

8395

O fetiţă în vârstă de şase ani a fost filmată în timp ce era bătută cu mătura şi umilita de mama sa, într-o garsonieră din Braşov. Imaginile, filmate de o prietenă a mamei, care se amuză în timp ce femeia îşi pedepseşte fetiţa, au ajuns la tatăl fetiţei, de care femeia s-a despărţit între timp.

Bărbatul a fost cel care a postat imaginile pe Facebook, fiind plecat din ţară, în speranţa că cineva va suna la Protecţia Copilului sau la Poliţie.

Pe imagini se poate observa cum femeia îşi loveşte fetiţa cu o coadă de mătură, în timp ce fetiţa, care plânge, o imploră să nu o mai lovească. Tânăra care filmează, amuzată de scenele violente, începe să râdă atunci când mama îşi numeşte propria fiică: ‘haită’.

Imaginile au stârnit revolta a mii de oameni care au văzut clipul video postat de fostul iubit al femeii.

VIDEO, aici!

1 COMENTARIU

  1. Si asa-zisa mama, si asa-zisa prietena ar trebui sa ajunga, urgent, la puscarie. Pentru multi, foarte multi ani. Chiar daca a fost o inscenare pentru a-l speria pe capul familiei, tot asa trebuie procedat, macar spre a nu da si altora idei de acelasi gen printr-o atat de rapida (si condamnabila ea insasi) difuzare a unui astfel de rau in toate mediile video.

LĂSAȚI UN MESAJ