„Festivalul Univibes”, în premieră, pentru studenții UVT, dar și pentru toţi timișorenii

397

Festivalul Univibes, organizat de către Fundația Universității de Vest din Timișoara, are ca scop introducerea unui concept european. Conceptul festivalului se bazează pe interacțiunea cât mai prietenoasă a conducerii universității cu studenții de anul I și nu numai.

Fundația Universității de Vest din Timișoara, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș și în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, alături de partenerii Accenture şi Ursus, organizează prima ediție a Festivalului UNIVIBES. Consiliul Județean Timiș a sprijinit evenimentul cu suma de 90.000 de lei. Este un eveniment muzical și de arte vizuale care va marca, în 3 octombrie 2016, începerea anului în centrul universitar timișorean.

Evenimentul va avea loc în spațiile exterioare și interioare ale UVT, după un concept european avansat de implicare și motivare a studenților. Totodată evenimentul vizează și dezvoltarea legăturilor dintre mediul universitar și comunitatea locală.

UNIVIBES 2016 se va desfașura pe trei scene, două exterioare (parcarea BCUT și parcarea de lângă terenul de baschet alăturat Sălii de sport din spatele UVT) și una interioară (una dintre curțile de la parterul UVT), dar și pe holul principal si curțile interioare aliniate culoarului de trecere ce leagă holul principal de ieșirea spre terenul de baschet în aer liber. Întregul ansamblu al acestor spații interioare și exterioare va oferi o atmosfera specifică de party, prin care se va  sărbători deschiderea anului universitar. În cadrul festivalului vor participa interpreți de renume, internaționali, naționali și locali, printer care Robin Backstabers, Infected Rain, Melodie.

Anul acesta începem diferit

”Univibes sparge barierele și transformă Universitatea de Vest în dancefloor! Pe parcursul festivalului, universitatea se va transforma într-un spațiu vibrant, plin de muzică, artă și voie buna. Lasa-te surprins și party your way into the start of a new year!

Iar cu două săptămâni înainte de 3 octombrie, vineri seara, în 16 septembrie, începând de la ora 20, Univibes se încălzeste cu un pre-event La Capițe, cu intrarea liberă! The Different Class ne sunt alături. After-party cu Colin Klix”, declară unul dintre organizatorii evenimnetului, Horea Băcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ